LASH ACADEMY
Wordt een professionele wimperstyliste
Meld mij aan

E-Learning

Wil jij op je gemak thuis leren en/of kijken of wimperextensions zetten iets voor jou is? Dat kan met onze Online Programma.

 

 Krijg toegang tot onze video’s waarbij we je stap voor stap uitleggen hoe je een professionele wimperstyliste kan worden.

Professional

Wil jij echt een succesvolle wimperstyliste worden? Of je nou net begint of al een tijdje bezig bent met wimperextensions zetten. Deze cursus is waardevol voor iedereen die een eigen salon wilt starten.

Bij deze exclusieve Next Level Salon Academy leer je niet alleen hoe je de beste wimperstyliste wordt maar ook een succesvolle salon opzet! 

1:1 Coaching

Ben jij serieus over je carrière als wimperstyliste, en wil je ook een succesvolle salon opzetten, zoals Ivy dat heeft gedaan? Dan is deze 1:1 coaching met Ivy iets voor jou! 

Hierbij krijg je toegang tot alle E-learning & Next Level Salon Academy en word je persoonlijk door Ivy opgeleid tot een succesvolle wimperstyliste en ondernemer. Boek hieronder een gesprek met Ivy om te kijken of dit iets is voor jou.  

Producten

Wij werken met onze eigen Ivy’s Lashes producten. Deze hebben we jarenlang getest en gebruiken we zelf ook in de salon. Klanten zijn hier heel tevreden over. Kennis en techniek is heel belangrijk, maar het gebruik van de juiste producten is het halve werk. Probeer het eens uit! Indien je Ivy’s Lashes Member bent krijg je korting op onze eigen producten. 

Testimonials

“De Online Cursus is erg makkelijk te volgen. De beelden zijn heel scherp en alles wordt haarfijn uitgelegd. Zeer goede investering.” -Mia-

“De Masterclass met Ivy was heel leerzaam. Ivy weet precies waar je moeite mee hebt en laat alles geduldig zien. Ook de theorie is heel fijn uitgelegd.” -Suzanne-

“Ik heb eerder elders de one-by-one cursus gevolgd maar het was niet zo uitgebreid als deze Masterclass. Ik raad je echt aan om hier de cursus te volgen, want je leert zoveel meer!” -Wendy-

“Wat een fijne lijm en wimpers om mee te werken! Top producten!” -Mylene-