fbpx

Browlift & lamination: De wenkbrauw trend van 2020

De brow lift. Also known as brow lamination of wenkbrauwlaminatie. Wacht, wat? Ja, je leest het goed. Ivy testte het bij me uit en ik had geen flauw idee wat ik kon verwachten. “Google het maar even”, zei ze.

De wenkbrauw-wat?

Het lijkt in de basis verassend veel op de lash lift. Met een speciale lotion worden je wenkbrauwharen omhoog gekamd, waarna ze de nieuwe vorm vasthouden. Het resultaat: brows flying high! Zes weken lang. Het is een look die we eigenlijk al jaren op de catwalk en in fashion magazines zien. Was de brow lift een fast-lane naar hetzelfde effect?

Het resultaat was verassend mooi! Door het shapen van de wenkbrauwen leken ze voller en de haren dikker. Het is vooral ideaal voor stugge en warrige wenkbrauwen en voor als je een strak en verzorgd uiterlijk wil geven aan je wenkbrauwen. Met een eerste lotion worden de wenkbrauwharen vormbaar, waarna ze omhoog kunnen worden gekamt. Vervolgens zorgt een tweede lotion ervoor dat de haren die gewenste vorm aannemen.

Tegelijkertijd blijft het een hele flexibele look. Je wenkbrauwenbreng je makkelijker in model, maar zoals gewoonlijk, kan je ze nog steeds iedere kant op borstelen. Een permanentje, maar dan voor je wenkbrauwen.

Look your best, every single day.

Een paar dagen geleden stuitte ik op een Youtube video van Evelina die uitlegde waarom je er elke dag op je best uit moet zien. Als je er goed uit ziet, doe je meer, ga je sneller de deur uit en ben je productiever omdat je in een goede vibe zit.

Ik was het eigenlijk helemaal met haar eens! Maar persoonlijk, hou ik dat niet vol als ik daar dagelijks te veel moeite in moet steken. Gelukkig verrast Ivy ons keer op keer met weer een nieuwe ochtend-hack.

Ivy’s Lashes is één van de weinige Salons in Nederland die de wenkbrauw lift aanbied. Dus probeer het nu in Arnhem of Rotterdam!

BEFORE
AFTER

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand