fbpx

Onze behandelingen

One by One Wimperextensions

Bij deze klassieke methode wordt er één wimperextension op één natuurlijke wimperhaar geplaatst. Hiermee wordt er een natuurlijke look gecreëerd. De extensions vallen met de groeicyclus van de wimpers uit, hierdoor is het niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

We verliezen dagelijks 3-6 wimperharen per dag. Aan te raden is om elke 3 à 4 weken terug te komen voor een refill, zodat u altijd mooie volle wimpers heeft.

Een behandeling van een nieuwe set One-by-One duurt ongeveer 90 minuten. En een refill behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

2D-6D (Russian) volume & Megavolume Wimperextensions

Deze Volume techniek wordt ook wel de 3D of de Russian Volume genoemd. Hierbij worden meerdere (2 tot 6) haartjes, als een waaier, op één natuurlijke wimperhaar geplaatst. De haartjes die hiervoor worden gebruikt zijn veel dunner en zachter dan de klassieke methode. Hierdoor wordt er meer volume gecreëerd, terwijl het toch nog licht en onschadelijk blijft voor de natuurlijke wimpers. 

Bij ons maken we een onderscheid tussen ‘Natural Volume’ (2D/3D) en Mega Volume (4-6D). De behandeling van een nieuwe set 2D/3D Volume duurt ongeveer 120 minuten en van de 4D-6D 150 minuten. Een refill behandeling duurt ongeveer 60 a 105  minuten.  

Lash lift

Lash lift is niks anders dan het liften van je natuurlijke wimpers. Wimperlifting is de nieuwe beautybehandeling waarbij je wimpers m.b.v silliconen rods worden gekruld, hierdoor kunnen zelfs de kortste of juist lange, steile of overgekrulde wimpers gekruld worden zonder de natuurlijke wimpers af te breken of te beschadigen. We gebruiken een unieke formule dat zorgt voor gezonden en gevoede wimpers. 

Lash lifting is een goed alternatief als u geen wimperextensions kunt of wilt dragen. Deze behandeling kan natuurlijk ook i.c.m. wimperextensions gedaan worden.

Omdat het je natuurlijke wimpers zijn, is er geen nazorg nodig. Zwemmen, douchen, make-up het kan allemaal.

De resultaten van de behandeling zijn tot 8 weken zichtbaar.

Lash botox

Een Spa Lash Botox behandeling geven je wimpers een boost. Lash botox is een intens diep voedend masker voor de natuurlijke wimpers. De wimpers worden intensief gevoed met deze conditioner en zorgen dat de wimpers voller, langer en gezonder worden. Zijn uw wimpers beschadigd of heeft u dunne wimpers? Dan is deze behandeling ideaal voor u. Deze behandeling is ook zeer geschikt i.c.m. met de lash lift. 

Voor een optimaal resultaat is het raadzaam om de Spa Lash Botox behandeling elke 6 a 8 weken te herhalen. De totale duur van deze behandeling is 25 minuten.

De ingrediënten van de lashbotox bevat verschillende vitamines, natuurlijke oliën en plantaardige stoffen die ervoor zorgen dat de wimpers goed gevoed, gehydrateerd, beschermd en versterkt worden. Het bevat geen parabenen, paraffines, minerale oliën, siliconen of formaldehyde!

Brows & Browlifting

Naast wimpers zijn wij ook gespecialiseerd in wenkbrauwen! Natuurlijk kunt u uw wenkbrauwen zelf doen, maar u kunt het ook helemaal aan ons overlaten 

U kunt bij ons terecht voor:

  • Epileren met een pincet
  • Epileren met de touw, dit noemen we threading
  • Waxen, dit is harsen maar dan zonder strips. Een bijkomend voordeel hierbij is dat het bijna pijnloos is, dus geen uitslag of rode opgezwollen huid erna.
  • Verven, met keuze uit hennaverf. Henna blijft ook op de huid zitten waardoor het een pomade effect heeft.
  • Een complete Brow Treatment met alle behandelingen hierboven incl. make up en advies over hoe uzelf het beste kunt bijhouden en bijtekenen  
  • NEW: Brow Lifting / Brow Lamination, dit is een nieuwe behandeling op het gebied van browstyling. Hierbij worden de wenkbrauwen gelift waardoor je vollere wenkbrauwen krijgt.   

Tanden Bleken (NEW)

Vanaf heden kunt u ook in het centrum van Arnhem, Rotterdam & Amsterdam tanden bleken. Dankzij de nieuwste technologie kunnen we nu tanden bleken zonder waterperoxide. We werken uitsluitend met Profilach, een cosmetisch tandenbleekmiddel ontwikkeld door tandartsen. De behandeling duurt 3 x 10 minuten waarbij we 2-9 tinten witter kunnen behalen. 

Let op: Dit is een cosmetisch tandenbleek behandeling, waarbij jaarlijkse herhaling nodig is. 

Visit Our Salons

Looierstraat 15 | 6811 AT Arnhem 

Schiedamsedijk 3 | 3011 EB Rotterdam 

Rijnstraat 78H | 1079 HK Amsterdam

Follow Us

Sluit Menu
×
×

Winkelmand