fbpx
Verschil tussen wimperextensions en een lash lift

Verschil tussen wimperextensions en een lash lift

De wimperlift en wimperextensions zorgen er beide voor dat je elke dag wakker wordt met een frisse blik, maar hebben ook beide specifieke voordelen. Hoe maak je de goede keuze? Ik loop jullie door het keuzeproces heen. Let op of je vaker ja, of nee kiest in deze mini-guide.

Ik gebruik graag verschillende make-up producten rond mijn ogen

 • Ja, ik gebruik meestal oogschaduw, eyeliner of andere producten.
 • Nee, ik hou het meestal simpel.
Het vet uit make-up producten kan de hechting van de lijm verzwakken en zo veroorzaken dat wimperextensions sneller uitvallen. Daarnaast is oogmake-up wat lastiger te verwijderen wanneer je kiest voor wimperextensions. Dit kan vervolgens blijven hangen op of tussen je wimpers. Op te lossen, maar wellicht niet ideaal. 

Ik heb vrij lange en volle wimpers van nature

 • Ja, met een beetje mascara kom ik al heel ver.
 • Nee, mijn wimpers zijn niet erg gekruld of lang.
Een wimperlift is eigenlijk een versterking van je eigen wimpers. Wanneer die al sterk en/of vol zijn, dan is een wimperlift een hele goede optie voor jou. Als dat niet het geval is, dan heb je het meeste baat bij wimperextensions omdat dit meer ruimte biedt in het kiezen van jouw gewenste effect. 

Ik wrijf veel in mijn ogen

 • Ja, ik zit veel aan mijn ogen.
 • Nee, ik kan er goed vanaf blijven.
Wimperextensions kunnen wel tegen een stootje, maar hoe meer wrijving ze moeten verduren, hoe minder lang ze het zullen overleven. Weet je van jezelf dat je het niet kan weerstaan om in je ogen te wrijven? Kies dan voor de wimperlift. 
 
(Side note: ik heb het zelf afgeleerd, in naam van liefde voor wimperextensions ❤️)

Ik heb het liefste zo min mogelijk onderhoud

 • Ja, elke 6 weken naar de salon is genoeg en ik wil me geen zorgen maken om het uitvallen van wimpers
 • Nee, I love my lash naps!

Wimperextensions zijn in principe natuurlijk heel erg low-maintenance. Maar, minstens 1x in de 4 weken moet je wel echt naar de salon voor een refill om dat gatenkaas-effect in je wimpers te voorkomen. Bij een wimperlift valt dit wat minder op.

Ik hou van een natuurlijke uitstraling

 • Ja, less is more!
 • Nee, ik hou van volle en intense wimpers

Het effect van je wimperextensions is geheel persoonlijk te bepalen. Naast het feit dat het stylisten team je er advies over zal geven, mag je zelf natuurlijk aangeven hoe je het graag ziet. Het zal echter wel altijd zwart blijven. Het mooie aan de wimperlift vond ik dan ook dat je zonder mascara een hele mooie oogopslag hebt, die er enorm natuurlijk uitziet. Een sprekend, maar zacht effect. 

Vaker ja dan nee gekozen? Dan is de lash lift waarschijnlijk de beste fit. Vaker ja: dan zijn wellicht lash extensions de beste keuze voor jou. Twijfel je? Kom naar de salon in Arnhem of Rotterdam en krijg persoonlijk advies. Of bekijk nog eens het overzicht van alle behandelingen.

Zelf wimper-master worden? Join the Lash Academy!

Deze post heeft een reactie

 1. Dit maakt het kiezen inderdaad makkelijker. Super handige blogs!

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand