fbpx

Onze Opleidingen

Do you want to be a professional lash / brows artist?

Bent u net als wij zo blij met deze mooie beauty uitvinding en wilt u ook andere mensen hiermee blij maken of een carrière switch maken? Dat kan bij onze opleidingscentrum! U kunt bij ons terecht voor Wimperextensions cursussen, Perfectietrainingen, Lashlift opleiding of een Allround Brow Styling.

Wij bieden zowel de One-by-One als de Volume training aan, daarnaast zijn wij een officiële opleidingscentrum van L’avely lashlift.  Onze trainingen worden altijd in een groep van maximaal 3 personen gegeven, het liefst houden we het op een privé training omdat persoonlijke aandacht bij ons centraal staat.

Onze cursussen bestaan uit één intensieve theorie- en praktijkdag en een examendag, bij voldoende geschiktheid krijgt u een officiële certificaat mee op de examendag. Wel moet u nog veel oefenen op modellen voordat u daadwerkelijk aan de slag gaat. Als u na deze dagen nog vragen heeft, kunt u altijd kosteloos terecht voor vragen & feedback. Wilt u na een periode uw skills naar een hoger niveau tillen? Kom dan naar onze master perfectietraining waar u alle tips & tricks leert om uw werk te perfectioneren.  Daarnaast krijgen alle cursisten levenslang 15% korting op alle behandelingen en producten in de salon. 

 

Basic One-by-One Course

Dit is de basis cursus met de klassieke one-by-one methode, ideaal voor de beginnende wimperstyliste die nog geen ervaring heeft met het zetten van wimperextensions. Op deze dag leert u o.a. de theorie, juiste gebruik van de producten, plaatsingstechnieken, diverse oogstijlen, veel voorkomende vragen & fouten, refills (opvullen), het verwijderen van de extensions, tips- en tricks voor het efficiënt werken. Daarna wordt er flink geoefend met het zetten van de wimperextensions volgens de one-by-one methode. In het eerste gedeelte wordt er geoefend op een pop en in het tweede gedeelte wordt er gewerkt op het meegebrachte model. Na afloop lopen we samen het model na en prikken we een datum voor de examendag. Bij gebleken geschiktheid ontvangt u een officiële wimperstyliste certificaat op de examendag. 

Tijd

10:00 – 17:00

Kosten

€299,- (excl. BTW)

Certificaat

Inbegrepen

Starterspakket

Inbegrepen

Lunch

Inbegrepen

Zelf regelen

Model

*Indien u geen model kunt regelen, laat dit ons tijdig weten.

Advanced Volume Course

Dit is de gevorderde cursus met de russian volume (3d) methode, deze cursus is bedoeld voor wimperstylisten die minimaal 4 maanden ervaring heeft met de one-by-one methode. Tijdens deze cursus gaan we dieper op in de theorie (incl. salonmanagement en fototechnieken), de theorie van de basis cursus wordt ook herhaald. Daarna worden de verschillende methodes voor het maken van de waaiers en plaatsingstechnieken uitgelegd. Vervolgens gaan we aan de slag op het model, met het zetten van de wimperextensions volgens de russian volume methode. Na afloop bespreken we nog alle vragen, en lopen we het model na. Bij gebleken geschiktheid ontvangt u een officiële volume wimperstyliste certificaat. Indien u nog niet geschikt blijkt te zijn, kunt u kosteloos terugkomen.

Tijd

10:00 – 17:30

Kosten

€345,- (excl. BTW)

Certificaat

Inbegrepen

Starterspakket

Inbegrepen

Lunch

Inbegrepen

Zelf regelen

Model

*Indien u geen model kunt regelen, laat dit ons tijdig weten.

L'avely Lashlift Training

De L’avely wimperlifting cursus is geschikt voor iedereen, hiervoor is geen ervaring nodig als wimperstyliste. Wimperlift is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers worden gekruld vanaf de wortel, zonder neppe wimpers (wimperextensions) aan te brengen. Dit kan wel tot 6-9weken zichtbaar zijn. De L’avely lashlift is een zeer goede aanvulling in uw salon. Een groot voordeel is dat deze behandeling toegepast kan worden op klanten die allergisch zijn voor de lijm van wimperextensions omdat in de producten van L’avely lashlift geen stoffen zitten die ook bij de wimperextensions lijmen zitten.      

Tijd

10:00 – 14:00

Kosten

€299,- (excl. BTW)

Certificaat

Inbegrepen

Starterspakket

Inbegrepen

Lunch

niet Inbegrepen

Zelf regelen

2 modellen

*Indien u geen model kunt regelen, laat dit ons tijdig weten.

Masterclass Perfection Training (One-by-One / Volume)

De perfectietraining is geschikt voor iedereen die basic of advanced course met succes heeft afgerond en op zoek is om zijn/haar werk te verbeteren tot masterniveau. Bij deze training worden alle onduidelijkheden en moeilijkheden in deze branche uitgelegd, en gelet op elke detail op uw persoonlijke werk waardoor u na deze training naar huis gaat met alles wat u nodig heb om de perfecte set wimpers te zetten en zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Kom met zoveel mogelijk vragen naar deze masterclass om zo het meeste uit deze training te halen.

Tijd

10 – 14 (one by one)
10 – 15 (volume)

Kosten

€199,- (excl. BTW)

Certificaat

Inbegrepen

Starterspakket

niet Inbegrepen

Lunch

niet Inbegrepen

Zelf regelen

Model

*Indien u geen model kunt regelen, laat dit ons tijdig weten.

Our Salon

Looierstraat 15 | 6811 AT Arnhem

Email: info@ivyslashes.com

Phone: +31 (0)624458561

KvK: 60320745

BTW: NL212533320B01

Follow Us

Sluit Menu
×
×

Winkelmand