Onze behandelingen
Boek hier een van onze behandelingen die wij in onze salon in Amsterdam aanbieden: One by One Wimperextensions, 2D Natural Volume Lashes, 3D Russian Volume, Lashlifting, Hennabrows, Threading en Browlamination.
Boek een behandeling

Wimperextensions

“Wimperextensions zijn namaak wimpers gemaakt van synthetisch materiaal die met een speciale huidvriendelijke lijm op uw eigen wimpers worden geplakt. Dit doen we volgens de One-by-One methode, de 2D Natural Volume, 3D Russian Volume of de 4-6D Megavolume techniek.” 

Wimperlifting

“Wimperlift is een behandeling waarbij je eigen wimpers semi-permanent worden gekruld. Dit is 100% natuurlijk en geschikt voor iedereen. Ideaal voor mensen die allergisch zijn voor de lijm van Wimperextensions. Een wimperlift blijft wel 6-8weken zitten.” 

Eyebrow

“Naast wimpers zijn we ook gespecialiseerd in wenkbrauwen. We bieden hier browshaping, hennabrows, browlamination of alleen browtinting aan.”

Overige behandelingen

“Naast het zetten van Wimperextensions en het Wenkbrauwstyling kunt u ook bij ons terecht voor het verwijderen van de extensions, professionele reiniging van de Wimperextensions of een Lashbotox kuur waarbij je wimpers intensief worden gevoed.”