fbpx

Onze Opleidingen

Do you also want to be a professional lash artist like us?

Bent u net als wij zo blij met deze mooie beauty uitvinding en wilt u ook andere mensen hiermee blij maken of een carrière switch maken? Dat kan bij onze Lash Academy waar u alle ins- en outs  leert over wimperextensions, lashlifts en het runnen van een (succesvolle) salon.

Wij zijn tevens ook een officiële opleidingscentrum van L’avely lashlift. Voor de wimperextensions bieden wij zowel de one-by-one techniek als de volume techniek aan. Bij ons maken we een onderscheid in natural volume en megavolume, omdat hier vraag naar is vanuit de klanten. Daarnaast is deze onderscheid is goed voor ons als wimperstylisten om beter en sneller de volume techniek te kunnen beheersen op korte termijn. Onze cursussen bestaan uit één intensieve theorie- en praktijkdag, bij voldoende geschiktheid krijgt u een officiële certificaat mee. Wel moet u nog veel oefenen op modellen voordat u daadwerkelijk aan de slag gaat. Als u na deze dagen nog vragen heeft, kunt u altijd kosteloos terecht voor vragen & feedback. 

We hebben onze cursussen ingedeeld op moeilijkheidsgraad (basic, intermediate, master & next level courses). Voordat u begint aan het volgende niveau is het belangrijk dat u uw huidige techniek beheerst (reken hier minimaal 4 maanden voor). De opleidingen zijn te boeken als klassikaal of prive (1-op-1). Boekt u twee of meerdere cursussen bij ons? Dan krijgt u flinke kortingen. Daarnaast krijgen alle cursisten levenslang 10% korting op alle behandelingen en producten in de salon. 

 

Basic Course: Becoming an
One-by-One Lashmaster

Dit is de basis cursus met de klassieke one-by-one methode, ideaal voor de beginnende wimperstyliste die nog geen ervaring heeft met het zetten van wimperextensions. Op deze dag leert u o.a. de theorie, juiste gebruik van de producten, plaatsingstechnieken, diverse oogstijlen, veel voorkomende vragen & fouten, refills (opvullen), het verwijderen van de extensions, tips- en tricks voor het efficiënt werken. Daarna wordt er flink geoefend met het zetten van de wimperextensions volgens de one-by-one methode. In het eerste gedeelte wordt er geoefend op een sponsje en in het tweede gedeelte wordt er gewerkt op het meegebrachte model. Na afloop lopen we samen het model na en reflecteren we de dag. Bij gebleken geschiktheid ontvangt u een officiële wimperstyliste certificaat. 

Tijd

11:00 – 17:00

Kosten

€375,- klassikaal
€400,- priveles

Certificaat

Inbegrepen

Starterspakket

Inbegrepen

Zelf regelen

Model

*Indien u geen model kunt regelen, laat dit ons tijdig weten.

Intermediate Course: Mastering the 2D/3D Natural Volumelashes

Dit is de tussenstap van de one-by-one techniek naar de volume techniek. Deze cursus is bedoeld voor wimperstylisten die minimaal 4 maanden ervaring heeft met de one-by-one methode. Tijdens deze cursus gaan we dieper op in de theorie en leren we nieuwe plaatsingsmethodes. Evenals wordt de theorie van de basis cursus ook herhaald. Vervolgens gaan we weer aan de slag op een sponsje en daarna op het model. Na afloop bespreken we nog alle vragen, en lopen we het model na. Bij gebleken geschiktheid ontvangt u een officiële natural volume wimperstyliste certificaat. Indien u nog niet geschikt blijkt te zijn, kunt u kosteloos terugkomen.

Tijd

11:00 – 15:30

Kosten

€375,- klassikaal
€400,- priveles

Certificaat

Inbegrepen

Starterspakket

Inbegrepen

Zelf regelen

Model

*Indien u geen model kunt regelen, laat dit ons tijdig weten.

Master Course: Becoming an
Megavolume Lashmaker

Dit is de geavanceerde cursus met haar russian volume & megavolume techniek. Hierbij is het zeer van belang dat de cursist minimaal basis en intermediate cursussen heeft afgerond. Tijdens deze cursus gaan we uitgebreid de werking van de lijm behandelingen en zeer intensief oefenen met verschillende waaiertechnieken. Vervolgens gaat de cursist met deze nieuwe techniek op het model oefenen. Na afloop is er weer tijd voor vragen en feedback. Bij gebleken geschiktheid ontvangt u een officiele megavolume wimperstyliste certificaat.  

Tijd

11:00 – 15:30

Kosten

€375,- klassikaal
€400,- priveles

Certificaat

Inbegrepen

Starterspakket

Inbegrepen

Zelf regelen

Model

*Indien u geen model kunt regelen, laat dit ons tijdig weten.

L'avely Lashlift Training

De L’avely wimperlifting cursus is geschikt voor iedereen, hiervoor is geen ervaring nodig als wimperstyliste. Wimperlift is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers worden gekruld vanaf de wortel, zonder neppe wimpers (wimperextensions) aan te brengen. Dit kan wel tot 6-9weken zichtbaar zijn. De L’avely lashlift is een zeer goede aanvulling in uw salon. Een groot voordeel is dat deze behandeling toegepast kan worden op klanten die allergisch zijn voor de lijm van wimperextensions omdat in de producten van L’avely lashlift geen stoffen zitten die ook bij de wimperextensions lijmen zitten.      

Tijd

10:00 – 14:00

Kosten

€325,- klassikaal
€350,- priveles

Certificaat

Inbegrepen

Starterspakket

Inbegrepen

Zelf regelen

2 modellen

*Indien u geen model kunt regelen, laat dit ons tijdig weten.

Next Level Course:
Being an own boss and
Trainer in Lashextensions

Deze next level training is  geschikt voor iedereen die alle trainingen met succes heeft afgerond en op zoek is om zijn/haar werk te verbeteren tot masterniveau. Dit gaan we doen m.b.v. de populaire Kim K-style. Daarnaast leert u hier alles om uw salon tot een succesvolle bedrijf te maken. Bij deze training worden alle onduidelijkheden en moeilijkheden in deze branche uitgelegd, en gelet op elke detail op uw persoonlijke werk waardoor u na deze training naar huis gaat met alles wat u nodig heb om de perfecte set wimpers te zetten en zo efficiënt en winstgevend mogelijk te kunnen werken. Kom met zoveel mogelijk vragen naar deze masterclass om zo het meeste uit deze training te halen.

Tijd

10:30 – 16:30 

Kosten

€450,- (alleen prive)

Certificaat

Inbegrepen

Starterspakket

niet Inbegrepen

Zelf regelen

Model

*Indien u geen model kunt regelen, laat dit ons tijdig weten.

Our Headquarter

Looierstraat 15 | 6811 AT Arnhem

Email: info@ivyslashes.com

Phone: +31 (0)624458561

KvK: 60320745

BTW: NL212533320B01

Follow Us

Sluit Menu
×
×

Winkelmand